Apple and kiwi compote with "When butterflies laugh" - vinegar

Apple and kiwi compote with "When butterflies laugh" - vinegar

Ingredients

  • 500g soft apples
  • 250g fresh kiwi fruit
  • 100 g dried cranberries
  • 1 tbsp brown cane sugar
  • 2 tbsp "When butterflies laugh" - vinegar
  • 50g almonds in fine slices for garnish

Preparation

Peel the apples and kiwis and cut into small pieces. Dissolve the cane sugar in a saucepan with 2-3 tablespoons of water. Add apple and kiwi pieces. Let simmer on low heat until soft. "When butterflies laugh" - add vinegar. Mash the soft fruits with a pounder. Add the cranberries and stir. Let it steep briefly. Serve the compote in small bowls and garnish with the almond slivers. If you like it creamy: serve with some whipped cream.

Details

ca. 10 Minutes
Nachspeise
Easy

Mehr Rezepte

Creme Brulée  mit Dein ist mein ganzes Herz - Essig und frischen Erdbeeren

Creme Brulée mit Dein ist mein ganzes Herz - Essig und frischen Erdbeeren

View recipe

Geschmortes Hammelfleisch mit Dörrpflaumen und Paradisius mit Granatapfel

Geschmortes Hammelfleisch mit Dörrpflaumen und Paradisius mit Granatapfel

View recipe

Feine Tomatensuppe mit Weinessig mit Himbeeren

Feine Tomatensuppe mit Weinessig mit Himbeeren

View recipe

Newsletter Contact Facebook Instagram Pinterest