Lukewarm asparagus salad marinated with Giacomo Casanova vinegar

Lukewarm asparagus salad marinated with Giacomo Casanova vinegar

Ingredients

  • 1 kg of fresh asparagus
  • 4 tbsp Giacomo Casanova vinegar
  • 1 teaspoon mustard
  • 2 tbsp olive oil
  • Salt & pepper
  • Violet flowers.
  • Alternatively: fresh basil

Preparation

Peel the asparagus and cook it al dente in salted water with 2 tbsp Giacomo Casanova vinegar. Drain the water and drape the asparagus nicely on a plate. Beat 2 tbsp Giacomo Casanova vinegar, mustard, olive oil, salt and pepper vigorously and spoonfuls over the warm asparagus. Decorate with fresh violet blossoms or the basil.

Rezept Lukewarm asparagus salad marinated with Giacomo Casanova vinegar

Details

ca. 10 Minutes
Vorspeise
Easy

Mehr Rezepte

Wenn Schmetterlinge lachen - Longdrink

Wenn Schmetterlinge lachen - Longdrink

View recipe

Märchenhaftes Lachsfilet  im Lauchmantel vermählt  mit Senf de Senf und 1001-Nacht Balsam

Märchenhaftes Lachsfilet im Lauchmantel vermählt mit Senf de Senf und 1001-Nacht Balsam

View recipe

Hasenterrine mit Traenen der Kleopadra

Hasenterrine mit Traenen der Kleopadra

View recipe

Newsletter Contact Facebook Instagram Pinterest